tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

SKYDIVE

tANDEM SKOK

iZLET

VENECIJA

Venecija, grad na vodi, poznata je po svojim slikovitim kanalima, raskošnim palačama i bogatoj kulturnoj baštini. Smještena na sjeveroistoku Italije, ova jedinstvena destinacija privlači milijune posjetitelja svake godine. Glavni trg, Piazza San Marco, dom je impozantne crkve Sv. Marka i povijesnog Dvorca događanja.

Tijek izleta

Započnite svoju nezaboravnu avanturu iz Zagreba na jedinstvenom izletu do Venecije – bez potrebe za slijetanjem! Uživajte u udobnosti malog aviona dok lebdite iznad prekrasnih jadranskih obala, a zatim uživajte u spektakularnom pogledu na prekrasnu Istru dok se približavate Veneciji. Gledajte kako se beskrajni vinogradi i maslinici prepliću s pitoresknim gradovima poput Pazina i Vrsara dok se prepoznatljivi kanali Venecije, poput Grand Canala, savijaju iz zraka, otkrivajući bogatstvo povijesnih palača i znamenitosti poput bazilike Sv. Marka i Dvorca događanja. S ovog nevjerojatnog zračnog putovanja doživjet ćete nevjerojatne poglede na ovaj jedinstveni grad na vodi iz perspektive koju malo tko ima priliku vidjeti.
Povratak letimo iznad  grada Poreča i Labina, te preko otoka Cresa i uz otok Krk.
Nakon što se divite iz zraka, možete se vratiti u Zagreb s pregrštom nezaboravnih sjećanja i fotografija koje će vas obasjavati godinama.

Skica izleta

Zagreb – Gorski kotar – Rijeka – Pazin – Poreč – Venecija – Vrsar, Rovinj – Lavin – Cres – uz otok Krk – Zagreb 

Karta Venecija izlet avionom aerokluba Tandem

Jedan (1) sat

leta aviona
  • Za 5 osoba - 115 € po osobi
  • Za 4 osoba - 140 € po osobi
  • Za 3 osobe - 180 € po osobi
  • Za 2 osobe - 250 € po osobi
  • Za 1 osobu - 500 € po osobi

Postanite naš član

Ovaj izlet traje 3 sata (do Venecije i nazad). 

U avionu ima mjesta za 5 putnika.
Izlet može trajati cijeli dan  ili po dogovoru.

Scroll to Top