tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

HVAR

tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

SKYDIVE

tANDEM SKOK

SKYDIVE

Ako tražite IDEALNO MJESTO za napraviti tandem skok padobranom OTOK HVAR je ono što tražite. Aerodrom Hvar smješten je gotovo u sredini Jadranskog mora pa ima nevjerojatan pogled i SAVRŠENU KLIMU za skok padobranom.

Otok Hvar je smješten u središtu Jadranskog mora, s blagom klimom i toplim zimama. Nalazi se u Splitsko-dalmatinskoj županiji, usred skupine otoka koji su dijelom ove županije. Hvar je jedan od većih najljepših otoka Hrvatske, kao i ovog dijela Europe.

Naša aktivnosti na otoku Hvaru je veći dio lipnja cijeli srpanj, kolovoz i manji dio rujna.

Sam aerodrom smješten je u samom centru otoka Hvara. Nalazi se na istočnoj strani 3 km od centra Starog Grada u Starogradskom polju, Put Gospojice. S druge strane aerodroma na 5 km nalazi se popularno mjesto Jelsa.
Relativna blizina aerodroma Hvar od gradova Stari Grad i Jelse omogućava jednostavan transport do aerodroma (bicikl, skuter ili sl.). Otok Hvar ima izvrsnu klimu pa je skakanje padobranom moguće cijele godine. Ima veoma malo dana kad nije moguće napraviti koji skok padobranom. Svaki skok je pustolovina jer pogled ponekad seže do Italije. Na aerodromu Hvar osigurali smo duboki hlad s ugodnom muzikom.

PADOBRANSTVO IZNAD HVARA

Pogledajte najljepši svjetski arhipelag iz najbolje perspektive.

Jednostavno, ne postoji bolji padobranski skokovi od ovog.

Osim domaćih padobranaca često dolaze i strani padobranci koji na godišnjem odmoru žele napraviti skok padobranom s prekrasnim pogledom. Ponekad organiziramo padobransko skakanje iz aviona i tijekom zime.

Otok Hvar svakako treba temeljito istražiti. Njegova odvojenost od kopna zadržala je očuvanje od industrije i onečišćenja. Otok Hvar sastoji se od kolaža vinograda, maslina, polja lavande, kamena i mora. Na Hvaru nema pretjerano velikih hotela, a sve ima lokalni osjećaj s brojnim malim tradicionalnim restoranima i štandovima s dobavljačima domaćih poljoprivrednih proizvoda. 

Trgovina na Hvaru temelji se na turizmu, poljoprivredi i ribarstvu. To je više nego dovoljno za pružanje ogromne raznolikosti u hvarskoj ponudi gurmanske kuhinje. Preporučujemo posjet Kokot konobi u selu Dol u sredini otoka. Njihovi specijaliteti su domaći proizvodi od kozjeg sira s dodatkom raznih lokalnih biljaka poput ružmarina i lavande.

Idealni uvjeti 

i savršene vremenske prilike
za padobranske skokove na otoku Hvaru.

Previous
Next

DROPZONE HVar

Na aerodromu Hvar osigurali smo duboki hlad s ugodnom muzikom. Mmožete popiti hladno osvježenje dok čekate svoj padobranski skok i uz besplatni WIFI poslati koju fotografiju prijateljima.

Postanite naš

fun!
Scroll to Top