ŠTO JE TANDEM SKOK PADOBRANOM IZ AVIONA?

Velika zabava i iskustvo koje ćete se dugo sjećati!
Tandem skok padobranom iz aviona za sve ljude!

Svi koji žele probati skok padobranom iz aviona BEZ prethodne obuke, znanja i LIJEČNIČKOG pregleda, tandem skok padobranom je idealno rješenje. Skačete vezani za svog licenciranog i iskusnog instruktora i iz prve ruke doživljavate sva uzbuđenja i draži padobranstva! Ovo je NAJSIGURNIJI i najjednostavniji način da probate biti padobranac.

Kakav je to osjećaj napraviti tandem skok padobranom?

Da budemo posve iskreni, samo Vi možete odgovoriti na to pitanje. To je osjećaj kakav ne možete doživjeti u svakodnevnom “zemaljskom” životu. Slobodan pad je osjećaj bestežinskog stanja. Garantiramo najmanju vertikalnu brzinu od 200 kilometara na sat!

Pokušajte na trenutak biti padobranac, zavirite u svijet padobranstva! Ne vjerujete nam, dođite i uvjerite se!

redovita visina

Zagreb
40 SEKUNDI SLOBODNOG PADA
  • Visina skoka 3.000 m
  • Cijena 230 EUR
Popularno

dodatna visina

Zagreb
52 SEKUNDI SLOBODNOG PADA
  • Visina skoka 3.600 m
  • Cijena 265 EUR
Extremno

HVAR

40 SEKUNDI SLOBODNOG PADA
  • Visina skoka 3.000 m
  • Cijena 295 EUR

SPLIT

40 SEKUNDI SLOBODNOG PADA
  • Visina skoka 3.000 m
  • Cijena 295 EUR
PRIPREMA SKOKA

PRIPREMA SKOKA RADI SE JEDAN NA JEDAN.  

Nakon neizbježnih papira započinjemo s pripremom za tandem skok padobranom iz aviona. Čitav postupak traje oko 20 minuta.

Vaš tandem instruktor naučit će vas svemu što trebate znati o skoku koji ćete zajedno napraviti.

Tri najvažnije stvari: Ponašanje u avionu, izlazak i odvajanje od zrakoplova. Položaj tijela tijekom slobodnog pada – stabilni položaj i slijetanje s podignutim nogama.

let avionom

PANORAMSKI LET AVIONOM SA POGLEDOM NA ZAGREB TRAJE CCA 20 MINUTA.

Jarun Icarus kupola skydiving tandem group, aeroklub tandem, skok padobranom škola padobranstva, Zagreb, split, hvar.

Letite opušteno iznad grada Zagreba, Hvara ili Sinja i možete uživati u prekrasnom pogledu. Pogled se mijenja s povećanjem visine.
Prije tandem skoka padobranom iz aviona tandem instruktor će napraviti posljednje pripreme i provjeriti kako ste vezani za njegov padobran. Par minuta prije  izlaza  otvorit će se vrata na avionu, te će te dobiti zadnje upute kako napraviti tandem skok padobranom.
Ako ste i bili mirni, brzina aviona i buka će imati učinak na Vas. Tandem instruktor će provjeriti mjesto iskakanja iz aviona te napraviti dogovor s pilotom.

SLOBODAN PAD

VRIJEME JE ZA SKOK 

Primijetit će te da se smanjio gas na avionu. To je znak da je Vaša avantura tandem skoka padobranom iz aviona počela. Nemate brige, tandem instruktor će voditi korak po korak!
I neizbježno, početak,
IDEMOOOO…
Osjećaj ubrzanja je nevjerojatan, zvuk vjetra bučan… U slobodnom padu ste, par sekundi nakon izlaska iz aviona tandem instruktor bacio je mali padobrančić koji će smanjiti brzinu u slobodnom padu približno na 200 km/h. Konstantnu brzinu postižete negdje oko 10 -12 sekundi od izlaza iz aviona.
Ako ste platili padobranca snimatelja ili Premium paket ispred sebe vidjet ćete padobranca koji Vas snima.
Jeste li se nasmijali? Sada je vrijeme za veliki osmijeh! Imat ćete snimke ovog nevjerojatnog doživljaja.

VOŽNJA SA PADOBRANOM

UŽIVAJTE U VOŽNJI PADOBRANOM SA PREKRASNIM POGLEDOM.  

Sve što je lijepo, brzo dođe kraj, uključujući i slobodni pad. Dobiti ćete čudan osjećaj mirnog i tihog okruženja. Buka i vjetar iznenada nestane a Vi nježno klizite krajolikom. 
U ovoj fazi leta možete  razgovarati sa svojim instruktorom. Moći ćete preuzeti kontrole i osjetiti kako je letjeti padobranom. O Vašoj odluci ovisi da li želite brzu ili laganu vožnju.

Sad je trenutak  za ponovno utvrđivanje procedure slijetanja.

SLIJETANJE

AVANTURA ZAVRŠAVA, OSJEĆAJ OSTAJE ZAUVIJEK

Jednostavan postupak, baš onako kako ste naučili, slušajte kratke i jasne upute. Samo podignite noge i sve će učiniti Vaš tandem instruktor.

Budite spremni osmjehnuti se prijateljima koji vas čekaju na zemlji. Možda još niste svjesni toga, ali upravo ste uspješno završili svoj prvi tandem skok padobranom  iz aviona. 

KRAJ AVANTURE

OCIJENITE NAS  

Molimo da nas ocijenite, dajte  preporuku ili konstruktivnu kritiku da se možemo popraviti i da ljudi koji dolaze poslije Vas znaju što mogu očekivati.

Mi smo spremni promijeniti stvari ako se ne krše sa sigurnošću. Želimo biti još bolji!

SAZNAJ VIŠE

PREDNOSTI TANDEM SKOKOVA U ZAGREBU

Da li ste ikad vidjeli svoj grad Zagreb iz ptičje perspektive. Jarun na 3000 ili 3600 metara možete pokriti dlanom jedne ruke. Vidjeti svoju kuću ili zgradu u kojoj živite je nestvarno. Ova prednost je ono što nosite u srcu. 
Kada pomislite na troškove i razum prevlada, vidite prednosti tandem skoka u Zagrebu. Ne morate izgubiti cijeli dan. Dovoljno je izdvojiti 2-3 sata. Ponekad i kraće. Aerodrom Lučko udaljen je od Zagreba 10 minuta vožnje automobilom. Ako nije sigurna meteo situacija brzo možemo prilagoditi termin tandem skoka. Minimalno gubljenje dragocjenog vremena. Uz ovakvu brzu prilagodbu imate minimalni trošak. Put u Sloveniju ili Mađarsku iziskuje trošak  prijevoza, hrane i pića.

Pročitajte koje uvjete imamo zbog Vaše i naše sigurnosti

Lako i jednostavno online rezerviraj tandem skok padobranom

Scroll to Top