odgovori na
pitanja

Moram li imati liječnički pregled?

NE, potreban je samo naš kratki trening prije tandem skoka padobranom iz aviona.

Koliko ranije trebam najaviti (rezervirati) moj tandem skok padobranom?

Napravite rezervaciju barem par dana unaprijed, preko ljeta ponekad zna biti gužva pa se tada mora malo pričekati termin. Ako imate određeni datum bilo bi dobro da se javite što ranije da provjerimo termin.

Mogu li dvije osobe u isto vrijeme skočiti tandem skok padobranom?

MOŽE ali to morate najaviti. U tom slučaju nije moguće odabrati video s premium paketom i padobrancem snimateljem, dostupan je samo paket snimanje s ruke.

Što ako imam manje od 18 godina?

MOGUĆE je skočiti tandem skok padobranom iz aviona s 14 godina, ali uz potpis roditelja ili staratelja na izjavi, te prisutnost jednog od roditelja na aerodromu.

Je li siguran tandem skok padobranom?

Koristeći visokokvalitetnu opremu i tandem instruktor s dugogodišnjim iskustvom, smanjuje rizik na minimum. Tandemski instruktori prvenstveno su usmjereni na VAŠU SIGURNOST tijekom trajanja tandem skoka padobranom iz aviona.

Tandemski skok padobranom iz aviona najsigurniji je način da doživite slobodan pad  i probate padobranstvo.

Što ako se bojim visine?

Mnogi su ljudi neodlučni zbog svog straha od visine. Nije isto gledati dole s ljestvi, zgrade ili mosta. Mi smo doslovno visoko,  drugačija je perspektiva i nema straha od visine.

Što ako sam sklon mučnini tijekom vožnje?

Osobe koje imaju problema s mučninama tijekom vožnje trebali bi prije tandem skoka padobranom popiti tabletu protiv mučnine.

Koja težina ili visina je dozvoljena za tandem skok padobranom?

Sva padobranska oprema za tandem skok padobranom testirana je na težine i brzine daleko veće od onih koje se sreću pri standardnom tandem skoku. Naravno, mi uvijek želimo ostati daleko od tih graničnih slučajeva.
Nema problema oko Vaše težine, ali naglasite nam ako ste blizu ili preko 91 kg.
Pri većim težinama potrebno je više pažnje obratiti na uvjete vjetra pri kojima se izvodi skok.

Provjerite sve detalje u UVJETIMA i izračunajte Vaš BMI.

Visina,  dajte do znanja ako ste niži od 1,4 m ili viši od 1,90 m.:)

Što s naočalama ili lećama?

Nikakav problem, možete ih nositi na tandem skoku padobrana iz aviona. Dobiti ćete odgovarajuće zaštitne naočale (bez obzira nosite li svoje ili ne) koje će Vam omogućiti normalni tandem skok padobranom.

Kako se trebam obući za tandem skok padobranom?

Mi ćemo Vam osigurati odgovarajuće padobransko odijelo (kombinezon). Vi trebate samo obući Vama udobnu odjeću (trenirka ili kratka majica je sasvim dovoljno za ljeto). Ako je hladno bolje je obući nekoliko tankih slojeva nego npr. skijašku  jaknu. Nemojte zaboraviti rukavice ako je hladno!

Obuća: tenisice ili sportske sandale su najpoželjnije (obuća koja se može zavezati). Izbjegavati cipele s visokom petom!

Da li mogu sa sobom povesti prijatelje?

Svakako,  prijatelji će sa zemlje promatrati Vaš tandem skok padobranom iz aviona i bodriti.

Može li se disati u slobodnom padu (freefall-u)?

Naravno da može. Ako se čini da imate problem s disanjem, uzrok je velika količina uzbuđenja i adrenalina.

Što da radim ako je vrijemenska prognoza loša?

Ako niste SIGURNI u vremensku prognozu KONTAKTIRAJTE NAS. Budite u kontaktu s nama na e-mail ili na telefonu. Mi NAJBOLJE ZNAMO dali je moguće napraviti tandem skok padobranom iz aviona ili ne.

Ako  iz nekog razloga  moramo otkazati tandemski skok padobranom iz aviona dobiti ćete NOVI najbliži slobodan termin.

Kako mogu platiti?

Gotovinom, Virmanom i servisi Revolut i Paypall

Možemo li podijeliti video?

Dvije osobe mogu se pojaviti u jednom video na zemlji, tj. pripremi za tandem skok padobranom iz aviona ali u slobodnom padu može se snimati samo JEDNA osoba.

Mogu li donijeti vlastiti fotoaparat na moj tandemski skok?

Osobni fotoaparat ili video kameru možete koristiti jedno na zemlji. U avionu i tandem skoku iz aviona (slobodnom padu) NE DOZVOLJAVAMO Vašu opremu. Iz SIGURNOSNIH razloga! Velika brzina u slobodom padu oko 200 km/h može uzrokovati ozbiljnu povredu.

Mogu li donijeti vlastiti fotoaparat na moj tandemski skok?

Osobni fotoaparat ili video kameru možete koristiti jedno na zemlji. U avionu i tandem skoku iz aviona (slobodnom padu) NE DOZVOLJAVAMO Vašu opremu. Iz SIGURNOSNIH razloga! Velika brzina u slobodom padu oko 200 km/h može uzrokovati ozbiljnu povredu.

Kada ću dobiti fotografije i videozapise?

U Zagrebu i Splitu dobit ćete link za preuzimanje na svoje fotografije i videa u roku od 4-5 dana. Na Hvaru ćete dobiti USB stick sa svojim fotografijama i video zapisima za 50 minuta.

Koliko mi treba vremena za realizaciju tandem skoka?

Za tandem skok padobranom iz aviona najmanje će te potrošiti 2 sata ali uvijek si uzmite malo rezervnog vremena. Računajte oko 3-4 sata.

Scroll to Top