tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

ZAGREB

tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

SKYDIVE

tANDEM SKOK

SKYDIVE

Zamislite, kao NA DLANU svaka ulica grada Zagreba po kojima hodate svaki dan. Kad se popnete na 3000 ili 3600 metara visine dlanom možete pokriti cijelo Jarunsko jezero. Vaš grad na dlanu!

OTKRIJTE NEBO IZNAD ZAGREBA

Ovo je prilika da prelete grad Zagreb rijetko možete napraviti skokove a da letite iznad velikih gradova. Zbog toga je tandem skok ili skokovi padobranaca IZNAD ZAGREBA NEŠTO POSEBNO. Vikendom kad god dođete na aerodrom Lučko gotovo uvijek možete vidjeti PADOBRANE U ZRAKU.

Aerodrom Lučko nalazi se na jugozapadnoj strani SAMO 11 km OD CENTRA GRADA ZAGREBA u naselju Lučko, Ježdovečka 17.

Ako dolazite s automobilom na aerodrom Lučko iz Zagreba imate DVA SMJERA.

Jedan ide kroz mjesto Lučko i poslije škole u Lučkom (cca 200 -300 m) skrećete desno. To je ulica Ježdovečka. Po njoj se vozite, prođete Sportski Centar Lučko te nakon njega otprilike 400 – 500 m s lijeve strane nalazi se aerodrom Lučko.

Drugi pravac iz kojeg možete doći je cesta koja ide za Samobor po Ljubljanskoj aveniji. Kad pređete Jankomirski most i petlju skrenite desno za Rakitje, ali na raskršću trebate ići lijevo suprotno od Rakitja. Pređeite Ljubljansku aveniju te na semaforu idete ravno u Ježdovec. Ta cesta vodi sve do aerodroma Lučko koji se nalazi s desne strane. Ako pažljivo vozite prvo ćete ugledati vojarnu, nakon nje dolazi ulaz na aerodrom.

Do aerodroma možete doći JAVNIM PRIJEVOZOM, vozi Zet-ov autobus broj 168, koji polazi sa Savskog mosta i naselja Prečko.

Na aerodromu Lučko OSIGURAN je PARKING.

Aerodrom Lučko

iskustvo iznad zagreba

VIKENDOM NA AERODROMU LUČKO GOVOVO UVIJEK MOŽETE VIDJETI PADOBRANE U ZRAKU.

Aerodrom Lučko ima veliku površinu i nudi sigurno okruženje za sve zračne aktivnosti. Aerodrom nam osigurava veliku sigurnost i “komociju”. To je razlog što imamo školu padobranstva oduvijek na aerodromu Lučko, 

Naš Aeroklub Tandem je aktivan cijele sezone na aerodrom Lučko. Blizina Zagreba Vama i nama olakšava organizaciju skokova. Možemo brzo prilagoditi planove te skakači često imaju priliku da prelete grad i imaju besplatan panoramski let iznad glavnog grada Zagreba. To je rijetkost u Europi.

Najbolji pogled 

na glavni grad Hrvatske, Zagreb.

Previous
Next

Postanite naš

fun!
Scroll to Top