tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

SPLIT

tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

SKYDIVE

tANDEM SKOK

SKYDIVE

Kao najveće središte turizma na Jadranu i izvrsna klima, Split je izvrsno mjesto za izvođenje padobranskog skoka. Dok temperature padaju u ostatku zemlje, ovdje se mogu odvijati padobranske aktivnosti. 
Na aerodromu Sinj aktivni su jedriličari, padobranci, modelari i motorni piloti. U zračnoj luci djeluju klubovi AK Split, AK Sinj i PK Graviton. Svake godine u kolovozu Aeroklub Sinj organizira Alkar padobranski kup.

Zračna luka Sinj ima piste od 080-260, dug je 1122 metara i širine 60 metara. Zračna luka ima maksimalnu dužinu od 1350 metara i širinu od 360 metara. To je velika zračna luka koja može zadovoljiti sve uvjete za sigurnu aktivnost padobranaca. 

Duga povijest aerodroma Sinj i smještaj je razlog što je aerodrom tako veliki.  Zračna luka Sinj sagrađena je 1931. godine, te je povezivala gradove Zagreb i Dubrovnik. Zračni promet je koristio zračnu luku sve do 1964. godine, kada je izgrađena zračna luka u Resniku. Cijelu povijest zračne luke u Sinju koristile su vojske Kraljevine Jugoslavije,  Njemačke i Italije. Svršetkom 2. svjetskog rata izgrađene su  zgrade s kontrolnim tornjem.

sKOKOVI SPLIT

Super mjesto za skokove

Kad u ostatku Hrvatske padaju temperature ovdje možemo skakati. Uz dobru i jeftinu klopu provod je zagarantiran.

Super provod 

Split je najveći grad u Dalmaciji, a drugi najveći grad u Hrvatskoj, s gotovo 180 tisuća stanovnika. Okružen je morem na tri strane. Split je mnogo više od veličanstvene arhitekture i zemljopisnog položaja. U Splitu možete uživati u izvrsnoj kuhinji, vina, kulturnim događanjima..  Grad ima plaže koje su kristalno čiste, što je rijetkost za gradove veličine Splita. Sve ovo uz skokove na aerodromu u Sinju stvara nezaboravni provod. 

Previous
Next

Postanite naš

fun!
Scroll to Top