POKLON BON

ZA AVANTURISTE!

Ako ste sigurni da je osoba pustolovnog duha i želi avanturu, ovakav poklon bon – vaučer za tandem skok padobranom iz aviona je NENADMAŠAN. Garantiramo da će avantura BITI PUN POGODAK. Rijetko koja aktivnost može se uspoređivati s padobranstvom. Ovaj poklon bon za tandem skok padobranom iz aviona sve češći je izbor darivanja. Možete ga darivati za rođendan, Valentinovo, godišnjica braka, Božić, vjenčani darovi i sl.
Tandem skok padobranom iz aviona sve je popularnija aktivnost, jer pruža osjećaj avanture i slobodnog duha a veoma je sigurno.

Jednostavno, kupite
 poklon bon 

ONLINE

Mi ćemo Vam poslati poklon bon za tandem skok NA MAIL  download link! Ispišite ga na pisaću i FIZIČKI GA POKLONITE u onom trenutku kada Vama odgovara. Uplatu će te napraviti NA RAČUN.

Poklon bon za tandem skok padobranom vrijedi 24 MJESECA (2 godine). Realizacija tandem skoka može se napraviti kad nosioc poklon bona ima SLOBODNOG VREMENA i vremenski uvjeti su dobri.

Poklon bon možete realizirati na tri lokacije: ZAGREB, SPLIT I HVAR.

Kupola (1)
cjenik

Zagreb

52 s. slo.pada -3600 m

265 EUR (1.990 kn)*

Zagreb

40 s. slo.pada -3000 m

230 EUR (1.730 kn)*

Hvar

40 s. slo.pada -3000 m

295 EUR (2.220 kn)*

Split

40 s. slo.pada -3000 m

295 EUR (2.220 kn)*

* Cijenu poklon bona treba uvećati ako odaberete neki od paketa za snimanje (Handycam, Premium ili Cameraman. Nije obavezno kupiti paket snimanja.

SAZNAJ VIŠE

Savjet:
Trebate biti sigurni da osoba kojoj poklanjate poklon bon- vaučer za tandem skok padobranom iz aviona želi takvu vrstu  poklona. Probajte “izdaleka” popričati s osobom kojoj poklanjate ovakav poklon bon prije kupovine.

Ograničenja:
– Poklon bon vrijedi 24 mjesec
– Ne vraćamo novac za poklon bon
– Osobe moraju biti punoljetne ili starije od 14 godina ali uz potpis i prisustvo roditelja

Ostale detalje o težini, alkoholu i sl. provjerite u uvjetima.

Pročitajte koje uvjete imamo zbog Vaše i naše sigurnosti

Scroll to Top