poklon bon

TANDEM SKOKA

ZA AVANTURISTE!

Ako ste sigurni da je osoba pustolovnog duha i želi avanturu, ovakav poklon bon – vaučer za tandem skok padobranom iz aviona je NENADMAŠAN stoga  garantiramo da će avantura BITI PUN POGODAK. Rijetko koja aktivnost može se uspoređivati s padobranstvom. Ovaj poklon bon za tandem skok padobranom iz aviona sve češći je izbor darivanja. 
Tandem skok padobranom iz aviona sve je popularnija aktivnost, jer pruža osjećaj avanture i slobodnog duha a veoma je sigurno.

Jednostavno, kupite
 poklon bon 

ONLINE

Mi ćemo Vam poslati poklon bon za tandem skok NA MAIL  download link! Ispišite ga na pisaću i FIZIČKI GA POKLONITE u onom trenutku kada Vama odgovara. Uplatu će te napraviti NA RAČUN.

Poklon bon za tandem skok padobranom vrijedi 24 MJESECA (2 godine). Realizacija tandem skoka može se napraviti kad nosioc poklon bona ima SLOBODNOG VREMENA i vremenski uvjeti su dobri.

Poklon bon možete realizirati na tri lokacije: ZAGREB, SPLIT I HVAR.

Tandem skok iz aviona savršen je poklon u mnogim prigodama svakako kada želite stvoriti nezaboravno iskustvo ili iznenaditi nekoga posebnog.

Poklon bon za tandem skok iz aviona idealan je dar za one koji traže uzbuđenje i dodatno nezaboravno iskustvo. Bilo da je u pitanju rođendan, godišnjica ili jednostavno želite iznenaditi dragu osobu, ovaj poklon će sigurno ostaviti trajni dojam.

kada je zgodno pokloniti tandem skok
Kupola (1)

Nekoliko prigoda kada je dobro pokloniti tandem skok:

  1. Rođendani: Ako želite napraviti rođendanski poklon koji će ostaviti trajni dojam, tandem skok je odličan izbor. Osigurat će nevjerojatan adrenalin i nezaboravno slavlje.
  2. Godišnjice: Proslavite godišnjicu na nebesima! Tandem skok je romantičan i hrabar način obilježavanja vaše zajedničke avanture i ljubavi.
  3. Valentinovo: Za parove koji traže nešto drugačije od klasičnih poklona, tandem skok je savršen način izražavanja ljubavi i zajedničkog suočavanja s izazovom.
  4. Praznici: Ako tražite jedinstven poklon za blagdane, tandem skok će sigurno unaprijediti duh darivanja i pružiti nevjerojatno iskustvo.
  5. Osobna postignuća: Ako netko blizak vama postigne neki važan cilj, poput diplomiranja, završetka vođenja tvrtke ili bilo koje druge značajne prekretnice, tandem skok je idealan način za proslavu uspjeha.
  6. Team Building: Za poslovne timove koji traže jedinstven način jačanja suradnje i međusobnih veza, tandem skok može biti izvrstan izazov koji će ostaviti snažan dojam.
  7. Pustolovine s prijateljima: Ako želite dijeliti uzbuđenje s prijateljima, tandem skok je sjajan način za stvaranje zajedničkih sjećanja i jačanje veza.
  8. Zaruke: Ljubav je u zraku

Bilo koja prigoda koja zahtijeva dozu uzbuđenja, hrabrosti i nezaboravnosti idealna je za poklon tandem skoka iz aviona. Uz ovakav dar, stvarate ne samo trenutak slobodnog pada, već i uspomenu koja će trajati cijeli život.

cjenik

Zagreb

52 s. slo.pada -3600 m

265 €

Zagreb

40 s. slo.pada -3000 m

230 €

Hvar

40 s. slo.pada -3000 m

295 €

Split

40 s. slo.pada -3000 m

295 €

* Cijenu poklon bona treba uvećati ako odaberete neki od paketa za snimanje (Handycam, Premium ili Cameraman. Nije obavezno kupiti paket snimanja.

SAZNAJ VIŠE

Savjet:
Trebate biti sigurni da osoba kojoj poklanjate poklon bon- vaučer za tandem skok padobranom iz aviona želi takvu vrstu  poklona. Probajte “izdaleka” popričati s osobom kojoj poklanjate ovakav poklon bon prije kupovine.

Ograničenja:
– Poklon bon vrijedi 24 mjesec
– Ne vraćamo novac za poklon bon
– Osobe moraju biti punoljetne ili starije od 14 godina ali uz potpis i prisustvo roditelja

Ostale detalje o težini, alkoholu i sl. provjerite u uvjetima.

Ako imate pitanja slobodo nas kontaktirajte!

Pročitajte koje uvjete imamo zbog Vaše i naše sigurnosti

Scroll to Top