tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

snimamo!

tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

OSMIJEH

OSMIJEH

Tandem skok padobranom nevjerojatno je iskustvo s kojim se ne susrećete svaki dan, zabilježeni trenutak avanture je ostvarenja vašeg sna i izvrsna uspomena. Ako se pitate hoćete li snimati Vaš tandem skok padobranom ili ne, tvrdimo da ovu avanturu definitivno trebali snimiti, to je jedan od najuzbudljivijih dana  Vašeg života.

Podijelite svoje iskustvo padobranstva s prijateljima i obitelji. Zajedno još jednom pogledajte koliko ste bili hrabriKada sletite sigurno ćete htjeti podijeliti svoje iskustvo. Ako snimite ovu avanturu video i fotografije možete staviti na YOUTUBE, FACEBOOK, INSTAGRAM  i sl.  

Naknadnim gledanjem u nadolazećim godinama ovih uspomena oživljava se ponovo ova avantura. 

Odaberite paket

Svaki paket UKLJUČUJE VIDEO I FOTOGRAFIJE u full HD.

Aeroklub Tandem osmislio je tri paketa  (Handycam, Premium i Cameraman) za snimanje tandem skoka padobranom.


Video materijale snimamo na zemlji, avionu, slobodnom padu i prizemljenju. Fotografije u zraku slikamo svake sekunde. Redovito nadograđujemo GoPro kamere.
Profesionalci “montažeri” rade obradu video materijala.

handycam

U ovom paketu tandem instruktor ima kameru na SVOJOJ RUCI. Kut koji snima je ograničen na udaljenost njegove ruke. GoPro ima široki kut te omogućuje dobru snimku tandem skoka padobranom iz aviona. Vi ste na prvom mjestu, KRUPNI KADAR!
Bez obzira na to što je ovo najjeftiniji video paket trudimo ga se nadograditi i usavršiti. Vodimo računa o kutu i svjetlosti. Upotrebljavamo NAJNOVIJE GOPRO kamere. Koristimo više kamera kod snimanja.
Kamera bilježi svaki trenutak tandem skoka padobranom – polijetanje, vožnja zrakoplovom, trenutak iskakanja iz aviona, slobodan pad, otvaranje kupole padobrana, vožnja pod otvorenom kupolom i slijetanje. Snimljene su Vaše prve emocije i oduševljenje nakon otvaranja padobrana. To može JEDINO KAMERA NA RUCI INSTRUKTORA.

premium

Kao što mu i ime govori, vrhunski paket. Za sve koji žele NAJBOLJE moguće snimanje i veći broj fotografija pripremili smo PREMIUM PAKET za tandem skok padobranom.
Vaše fotografije i video u ovom paketu su “VAUUUUU“!
Za ovaj paket koristimo 2, 3 ILI 4 KAMERE pa možemo iskoristiti najbolje kadrove s različitim kutevima. Kamere bilježe SVAKI DETALJ. Koristimo kameru na ruci instruktora, kameru na glavi padobranca snimatelja, dodatnu kameru za prizemljenje a često uključimo i četvrtu kameru koja se nalazi NA AVIONU.
Količina materijala daje našim PROFESIONALNIM MONTAŽERIMA mogućnost da slože IZVRSTAN VIDEO tandem skoka padobranom. Duljina videa je DUŽA od svih ostalih paketa. Ako obratite pažnju svaki Premium paket često mijenja kadrove tako možemo dobiti DINAMIKU na video paketu. Razmislite, sjetite se filmova agenta 007 u akciji, slično Vaš video izgleda.
Ako želite NAJVIŠE, NAJBOLJE, NAJDUŽE I NAJKVALITETNIJE odaberite ovaj premium paket.

cameraman

Od različitih paketa predlažemo ovaj paket, Padobranac snimatelj izvrstan je izbor. To je bio uvijek PRVI IZBOR u kojem cijena nije presudan faktor.
Paket ima KVALITETNE KADROVE i često se “vrte” na televiziji i reklamama. Tandem skok padobranom iz ovakvih kuteva izgleda IZVRSNO i zanimljivo.
Ovaj paket snima PADOBRANAC koji skače s nama iz istog aviona i u istom trenutku. Njegova kamera nalazi se na kacigi.
Padobranac snimatelj omogućava uhvatiti ŠIRU PERSPEKTIVU i vidi se tandem skok padobranom iz najboljeg kadra. Padobranac snimatelj može kadar PROMIJENITI po svojoj volji i potrebi.
Kada snimamo tandem skok padobranom uvijek dajemo sve od sebe. Trudimo se biti diskretni i “uhvatiti” sitnice koji daju “DUŠU” video materijalu. Ponekad moramo i pokoji kadar maknuti i dodati da složimo materijal kako bi se SVIĐAO VAMA. Za to smo zaposlili PROFESIONALCE koji nam slažu montažu. Svaki naš video je pomno i strpljivo pravljen.

cijene paketa

HANDYCAM

65 EUR
 • 489 Kn
 • VIDEO + FOTO
 • 5 - 7 minuta trajanje videa
 • 40 - 60 fotografija iz slo.pada
 • profesionalini montažer
 • download link 7 dana

PREMIUM

165 EUR
 • 1243 Kn
 • VIDEO + FOTO
 • 10 - 15 minuta trajanje videa
 • 40 - 60 fotografija iz slo.pada
 • profesionalini montažer
 • download link 14 dana

CAMERMAN

140 EUR
 • 1054 Kn
 • VIDEO + FOTO
 • 7 - 10 minuta trajanje videa
 • 40 - 60 fotografija iz slo.pada
 • profesionalini montažer
 • download link 7 dana

Ako se odlučite za jedan paket snimanja tandem skoka i imate želju da ga promijenite, obavijestite nas.

Download link za paket snimanja trebate preuzeti u roku od 7 dana (Handycam i Cameraman) a 14 dana za (Premium)!  Nakon tog roka link će se obrisati.
Original snimke se brišu!  Obrađeni video i slike čuvamo za svoje potrebe otprilike godinu dana. Ne garantiramo da ćemo spremiti sav video materijal i slike. Nakon 7 ili 14 dana ako želite da Vam ponovo pošaljemo video i slike a mi ih imamo spremljene u arhivi poslat ćemo novi download link uz naknadu od 100 kuna. 

Ako pronađete Vaš video ili sliku na našem YouTube kanalu, Instagramu ili Facebook-u slobodno ih bez naknade možete skinuti.

Scroll to Top