tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

tANDEM SKOK

SKYDIVE

tANDEM SKOK

LET

IZNAD ZAGREBA

Udobno se smjestite i pripremite se za nezaboravno iskustvo: panoramski let iznad Zagreba! Dok se uzdižemo u zrak, pripremite se da otkrijete skrivene ljepote ovog predivnog grada, kroz oči njegovih živopisnih stanovnika.

Tijek izleta

Započet ćemo našu avanturu s aerodroma Lučko i letjeti prema Trgu bana Josipa Jelačića, srcu grada. Ovdje ćete vidjeti mnoštvo ljudi kako živahno prolaze, razgovarajući uz šalicu kave ili kupujući svježe proizvode na tržnici Dolac. Zagrepčani su poznati po svojoj gostoljubivosti i toplini, što se odražava u svakom koraku ovog šarmantnog grada.

Dok letimo iznad gornjeg dijela grada, možete vidjeti krovove starih zgrada, svaki s pričom koja seže duboko u povijest. Pogledajte kroz prozore i uočite umjetničke galerije, kulturne centre i prekrasne crkve koje krase ovaj krajolik. Ulica Tkalčićeva, sa svojim šarmantnim kafićima i restoranima, živahno je središte okupljanja lokalnog stanovništva, gdje možete vidjeti Zagrepčane kako uživaju u opuštenom ambijentu i razgovoru s prijateljima.

Nastavljajući let prema Donjem gradu, možete vidjeti glavnu željezničku postaju, koja pulsira životom dok putnici dolaze i odlaze. Gornji grad obiluje parkovima i zelenim površinama, gdje stanovnici uživaju u šetnjama i rekreaciji. Ne možemo zaboraviti ni na prekrasni park Zrinjevac, s fontanama i cvjetnim aranžmanima koji oduzimaju dah. Možda uspijete vidjeti i svoj dom!

Napuštajući središnji dio grada, letimo prema Maksimiru, najstarijem javnom parku u Zagrebu. Ovdje ćete vidjeti stanovnike kako uživaju u opuštenoj atmosferi, šetajući pored jezera ili piknikujući na travnjaku. Park je dom mnogim vrstama ptica i životinja, a Zagrepčani ga vole posjećivati kako bi se oslobodili stresa i uživali u prirodi.

Na kraju našeg putovanja, vraćamo se natrag na aerodrom Lučko  preko centara grada, gdje se pripremamo za slijetanje. Dok se polako spuštamo, nadamo se da ste doživjeli Zagreb iz potpuno nove perspektive, kroz oči njegovih ljubaznih stanovnika koji čine ovaj grad tako posebnim. Hvala vam što ste letjeli s nama, i nadamo se da ćete se uskoro ponovno pridružiti ovoj nevjerojatnoj avanturi iznad Zagreba! 

Jedan (1) sat

leta aviona
  • Za 5 osoba - 115 € po osobi
  • Za 4 osoba - 140 € po osobi
  • Za 3 osobe - 180 € po osobi
  • Za 2 osobe - 250 € po osobi
  • Za 1 osobu - 500 € po osobi

Postanite naš član

Ovaj izlet traje 20 minuta leta avionom . 
U avionu ima mjesta za 5 putnika.
Izdvojite za ovaj let minimalno 1 sat vašeg vremena.

Scroll to Top