Juraj Šebalj skok padobranom aeroklub Tandem

Skok padobranom Juraj Šebalj

2020. g.

JURAJ ŠEBALJ SKOČIO IZ AVIONA: Koji stres, koji adrenalin! Ali ipak, ljubim zemlju po kojoj hodam.

 

Prenosimo tekst u suradnji 24 sata i Skydiving tandem group.

Juraj Šebalj našao se u novoj avanturi života. Nakon voditeljske uloge u više od 50 epizoda serijala ‘Zvijezde vrište’ u kojima je driftao sa zvijezdama, došlo je vrijeme za novi izazov. Ovoga puta Šebalj će naše zvijezde voditi na aerodrom Lučko gdje će se suočiti sa svojim strahovima. Skakat će s padobranom, a Šebalj kao voditelj probio je led i okušao se u skoku.

U skoku s padobranom okušat će se i Hana Rodić, bivša missica Jelena Lešić, glumci Janko Popović Volarić i Rene Bitorajac te brojne druge hrvatske zvijezde.

Bio je pod stresom. Nije mu bilo svejedno što će prvi morati skočiti s padobranom. Spuštao se na toboganu kako bi si olakšao pripreme za skok. Nakon što je potpisao formular, krenule su instrukcije. Uvukao se u kombinezon, a instruktor s kojim će skočiti objasnio mu je koju poziciju mora zauzeti kada krene padati.

– Uvijek imam osjećaj kada netko skače iz aviona da će ga udariti krilo – rekao je Šebalj prije nego se ukrcao i sa strahom dodao:
– Ja cijelo vrijeme ovdje osjećam jak vjetar. Vjetar cijelo vrijeme mijenja smjer – govorio je Šebalj, no ipak od skoka nije odustao. Sjeo je u avion i poletio na visinu od više od 3000 metara, a temperatura tamo zna dosegnuti i u 0 stupnjeva Celzijusa.

U avionu se malo opustio. Šalio se s instruktorom, snimao i smiješio. Još jednom su prošli upute prije skoka i sve je bilo spremno. Nasmiješio se u kameru i nova avantura u životu našeg najboljeg vozača rallyja mogla je započeti. Početni strah je prošao, a Šebalj je tijekom cijelog leta imao osmijeh na licu.

OSTALI POSTOVI

Tandem skok iznad Zagreba,

Tandem skok u Zagrebu

2021. g.ZA TANDEM SKOK NIJE POTREBNO PUTOVATI I  NE TREBA CIJELI DAN Kao jedini vlasnici padobranskog

Scroll to Top