Juraj Šebalj skok padobranom aeroklub Tandem

Skok padobranom Juraj Šebalj

2020. g.

JURAJ ŠEBALJ SKOČIO IZ AVIONA: Koji stres, koji adrenalin! Ali ipak, ljubim zemlju po kojoj hodam.

 

Prenosimo tekst u suradnji 24 sata i Skydiving tandem group.

Juraj Šebalj našao se u novoj avanturi života. Nakon voditeljske uloge u više od 50 epizoda serijala ‘Zvijezde vrište’ u kojima je driftao sa zvijezdama, došlo je vrijeme za novi izazov. Ovoga puta Šebalj će naše zvijezde voditi na aerodrom Lučko gdje će se suočiti sa svojim strahovima. Skakat će s padobranom, a Šebalj kao voditelj probio je led i okušao se u skoku.

U skoku s padobranom okušat će se i Hana Rodić, bivša missica Jelena Lešić, glumci Janko Popović Volarić i Rene Bitorajac te brojne druge hrvatske zvijezde.

Bio je pod stresom. Nije mu bilo svejedno što će prvi morati skočiti s padobranom. Spuštao se na toboganu kako bi si olakšao pripreme za skok. Nakon što je potpisao formular, krenule su instrukcije. Uvukao se u kombinezon, a instruktor s kojim će skočiti objasnio mu je koju poziciju mora zauzeti kada krene padati.

– Uvijek imam osjećaj kada netko skače iz aviona da će ga udariti krilo – rekao je Šebalj prije nego se ukrcao i sa strahom dodao:
– Ja cijelo vrijeme ovdje osjećam jak vjetar. Vjetar cijelo vrijeme mijenja smjer – govorio je Šebalj, no ipak od skoka nije odustao. Sjeo je u avion i poletio na visinu od više od 3000 metara, a temperatura tamo zna dosegnuti i u 0 stupnjeva Celzijusa.

U avionu se malo opustio. Šalio se s instruktorom, snimao i smiješio. Još jednom su prošli upute prije skoka i sve je bilo spremno. Nasmiješio se u kameru i nova avantura u životu našeg najboljeg vozača rallyja mogla je započeti. Početni strah je prošao, a Šebalj je tijekom cijelog leta imao osmijeh na licu.

OSTALI POSTOVI

Skydiving tandem group, let iznad Hvara poslije tandem skoka

Tandem skok bez odjeće

2022. g.ZABAVA NA NAJPRIRODNIJI NAČIN    Tandem skok padobranom (Skydiving tandem jump)  uvijek je zabava.

Tandem skok iznad Zagreba,

Tandem skok u Zagrebu

2021. g.ZA TANDEM SKOK NIJE POTREBNO PUTOVATI I  NE TREBA CIJELI DAN Kao jedini vlasnici padobranskog

Scroll to Top