Škola padobranstva aeroklub Tandem, Skydiving tandem group

Škola padobranstva

DOBRODOŠLI U SVIJET ŠKOLE PADOBRANSTVA

Žudite li za promjenom u svakodnevici? Želite li iskusiti osjećaj slobode i adrenalina koji dolazi s letenjem? Ako je vaš odgovor potvrdan, onda je škola, tečaj padobranstva pravo mjesto za vas!

Škola padobranstva predstavlja ulaznicu u svijet potpuno nove dimenzije kretanja – treću dimenziju! Letenje slobodnim padom omogućuje vam da osjetite čaroliju letenja kao nikada prije. To je korak dalje u vašoj pustolovini i putovanju prema osjećaju slobode koju malo što može nadmašiti.

Zamislite sebe kako lebdite u zraku poput ptice, osjećajući snagu vjetra i svijet oko sebe kao nikada prije. Za pticu, letenje je prirodno. Za nas ljude, to zahtijeva trening i znanje koje možemo steći kroz tečajeve škole padobranstva.

Učenik ima otvorenu glavnu kupolu, škola padobranstva aeroklub Tandem

Naša škola ponosno ističe sljedeće razloge zašto biste trebali odabrati nas:

Iskusni instruktori: Naš tim sastoji se od stručnjaka s dugogodišnjim iskustvom u padobranstvu. Svi naši instruktori su certificirani (CCAA) i posvećeni su vašoj sigurnosti. Njihova strast prema padobranstvu jamči vam ne samo stručno vođenje, već i inspirativno iskustvo koje će vas oduševiti. 
Dva aviona: U našoj školi koristimo dva aviona opremljen opremom kako bismo osigurali siguran i ugodan skok za sve naše polaznike. Redovito održavanje našeg zrakoplova jamči najvišu razinu pouzdanosti i sigurnosti. 
Individualni pristup: Svaki polaznik je jedinstven, stoga prilazimo svakom od vas s pažnjom i razumijevanjem. Naši instruktori prilagođavaju se vašim potrebama i razini iskustva kako bismo osigurali da maksimalno uživate u svakom trenutku vašeg slobodnog pada. 
Tečajevi za sve razine: Bez obzira jeste li potpuni početnik ili iskusni padobranac, kod nas ćete pronaći tečaj prilagođen vašim potrebama. Od osnovnih tehnika slobodnog pada do naprednih vještina, nudimo širok spektar tečajeva koji će zadovoljiti vaše interese i sposobnosti.

Ne čekajte više – pridružite nam se i krenite na putovanje koje će promijeniti vaš život! Škola padobranstva čeka na vas, spremna vam pružiti nezaboravno iskustvo koje će trajati cijeli život.

OSTALI POSTOVI

Škola padobranstva aeroklub Tandem, Skydiving tandem group

Škola padobranstva

DOBRODOŠLI U SVIJET ŠKOLE PADOBRANSTVA Žudite li za promjenom u svakodnevici? Želite li iskusiti osjećaj

Scroll to Top