Hana Rodić skok Padobranom sa aeroklub Tandem

Hrabra Hana Rodić skočila iz aviona

2020. g.

HANA RODIĆ SE UTEGLA U KOMBINEZON I SKOČILA S PADOBRANOM

Prenosimo tekst u suradnji 24 sata i Skydiving tandem group.

Reality zvijezda Hana Rodić obožava avanture. Ovoga puta odlučila se na skok s padobranom. U serijalu ‘Zvijezde padaju’ na YouTube kanalu 24sata testirala je svoju hrabrost.

Nakon što je Juraj Šebalj kao voditelj emisije probio led u novom serijalu na YouTube kanalu 24sata ‘Zvijezde padaju’ i skočio s padobranom, a nakon njega redom – Jaran i Rene Bitorajac, vrijeme je i za jednu ženu. Reality zvijezda Hana Rodić (23) koju je publika upoznala kroz sudjelovanje u showu ‘Gospodin Savršeni’, svoju hrabrost odlučila je testirati u ovoj nezaboravnoj avanturi.

Hana i Šebalj već su se sreli u jednoj od epizoda serijala ‘Zvijezde vrište’, a Šebalj ju je i prije samog skoka upitao zar joj to nije bilo dovoljno.

– Pa mislim da sam ja više tebe prepala sa svojom vožnjom nego ti mene – podsjetila je Hana Šebalja. S obzirom na to da nema položen vozački ispit, Hana s autom nije na ‘Ti’. Tijekom pokušaja vožnje stazom, umjesto kuplunga, pritisnula je kočnicu. Šebalj je na svu sreću nosio kacigu pa je prošao bez ozljeda, ali vožnju kasnije nisu isprobavali.

No, ovoga puta situacija je drugačija. Došli su na aerodrom Lučko gdje se izvode skokovi s padobranom. Rodić je rekla da joj je želja bila skočiti s padobranom, no prije nego to i učini, s instruktorima mora proći neka pravila i osnovne tehnike pri padanju. Spremno je navukla kombinezon na sebe, stavili su joj pojase i krenuli s obukom.

– Uh, sada je lijepo. Ovo padanje mi je bilo malo stresno – rekla je Hana svom instruktoru u letu. Prije nego što su skočili, bila je potpuno mirna i nije pokazivala strah. No, u trenutku skoka na njezinom licu se moglo primijetiti da joj nije svejedno, no sasvim brzo se opustila.

Bila je fascinirana pogledom iz zraka i smiješila se dok su se polako spuštali na tlo. Visina s koje su skočili je 3000 metara, a temperatura zna doseći i nula stupnjeva Celzijusa. No, Hanu to nije spriječilo u novoj avanturi svog života. Sa svakim metrom bliže tlu, njezin je osmijeh bio veći i sve je više uživala u svom, za mnoge, zadatku kojeg se ne bi usudili napraviti.

– Evo me ljudi, živa sam! Bilo mi je super. Išla bih opet sigurno – zaključila je reality zvijezda koja je uživala u ovom skoku.

OSTALI POSTOVI

Škola padobranstva aeroklub Tandem, Skydiving tandem group

Škola padobranstva

DOBRODOŠLI U SVIJET ŠKOLE PADOBRANSTVA Žudite li za promjenom u svakodnevici? Želite li iskusiti osjećaj

Scroll to Top