Jelena Lešić skok padobranom sa aeroklub Tandem

Oduševljenje Jelene Lešić sa padobranskim skokom

2020. g.
BIVŠA MISS JELENA LEŠIĆ plakala nakon skoka s padobraom: Dio pada mi je potpuno u mraku…

Prenosimo tekst u suradnji 24 sata i Skydiving tandem group.

Danas se nalazimo na aerodromu Lučko. Jelena Lešić ex. Glišić će skočiti iz aviona. Ona je današnja zvijezda padalica, rekao je Juraj Šebalj u najavi svoje nove emisije ‘Zvijezde padaju’. U ovoj epizodi ugostio je bivšu miss Universe Hrvatske i voditeljicu Jelenu Lešić.
– Meni je samo bitno da nisam gladna i da mi nije hladno. Nemam umjetne nokte pa mi nema što puknuti – rekla je dobro raspoložena Jelena prije skoka. Bivša miss Hrvatske i Šebalj stari su prijatelji. Zajedno rade na jednoj automobilskoj emisiji, a Jelena je sudjelovala i u serijalu ‘Zvijezde vrište’ na YouTube kanalu 24sata gdje je Šebalja oduševila driftom i svojim vještinama za volanom.
No, ovoga puta Jelena je krenula u malo drugačiju avanturu. Nije imala sigurno tlo pod nogama, barem ne do slijetanja. Prije nego što se s instruktorom zaputila u avion i poletjela na 3000 metara na temperaturu koja doseže i nula stupnjeva Celzijus, Jelena je morala proći i obuku. Instruktori su joj objasnili kako će i koliko dugo trajati skok te koji položaj treba zauzeti kada krene padanje. Nakon što je pažljivo poslušala upute, jedna od najljepših Hrvatica ušla je u avion i krenula u avanturu.
Jelena se nasmiješila, a zatim je krenuo skok. Smijala se i vrištala cijelo vrijeme, a stigla je i kratko razgovarati s instruktorom u letu.
– Isuse, kako je dobro! Jesam li bolja od Jure? – pitala je bivša missica svog instruktora u letu. Smješkala se na modrom nebu iznad Zagreba i pažljivo slušala upute koje joj je davao tijekom pada. Potpuno se opustila i smješkala dok je čekala da slete u ‘sigurnu luku’. U jednom trenutku, počeli su se vrtjeti u zraku što je posebno oduševilo Jelenu. Kada su sletjeli, Jelena je željela ostati još malo sjediti jer je napokon osjetila tlo pod nogama.
– Najljepši i najstrašniji osjećaj ikada. Kratko je trajalo i sigurno bih ponovila opet – zaključila je Jelena koja je zaplakala od sreće i dodala kako se jednog dijela skoka uopće ne sjeća.

OSTALI POSTOVI

Skydiving tandem group, let iznad Hvara poslije tandem skoka

Tandem skok bez odjeće

2022. g.ZABAVA NA NAJPRIRODNIJI NAČIN    Tandem skok padobranom (Skydiving tandem jump)  uvijek je zabava.

Tandem skok iznad Zagreba,

Tandem skok u Zagrebu

2021. g.ZA TANDEM SKOK NIJE POTREBNO PUTOVATI I  NE TREBA CIJELI DAN Kao jedini vlasnici padobranskog

Scroll to Top