Jelena Lešić skok padobranom sa aeroklub Tandem

Oduševljenje Jelene Lešić sa padobranskim skokom

2020. g.
BIVŠA MISS JELENA LEŠIĆ plakala nakon skoka s padobraom: Dio pada mi je potpuno u mraku…

Prenosimo tekst u suradnji 24 sata i Skydiving tandem group.

Danas se nalazimo na aerodromu Lučko. Jelena Lešić ex. Glišić će skočiti iz aviona. Ona je današnja zvijezda padalica, rekao je Juraj Šebalj u najavi svoje nove emisije ‘Zvijezde padaju’. U ovoj epizodi ugostio je bivšu miss Universe Hrvatske i voditeljicu Jelenu Lešić.
– Meni je samo bitno da nisam gladna i da mi nije hladno. Nemam umjetne nokte pa mi nema što puknuti – rekla je dobro raspoložena Jelena prije skoka. Bivša miss Hrvatske i Šebalj stari su prijatelji. Zajedno rade na jednoj automobilskoj emisiji, a Jelena je sudjelovala i u serijalu ‘Zvijezde vrište’ na YouTube kanalu 24sata gdje je Šebalja oduševila driftom i svojim vještinama za volanom.
No, ovoga puta Jelena je krenula u malo drugačiju avanturu. Nije imala sigurno tlo pod nogama, barem ne do slijetanja. Prije nego što se s instruktorom zaputila u avion i poletjela na 3000 metara na temperaturu koja doseže i nula stupnjeva Celzijus, Jelena je morala proći i obuku. Instruktori su joj objasnili kako će i koliko dugo trajati skok te koji položaj treba zauzeti kada krene padanje. Nakon što je pažljivo poslušala upute, jedna od najljepših Hrvatica ušla je u avion i krenula u avanturu.
Jelena se nasmiješila, a zatim je krenuo skok. Smijala se i vrištala cijelo vrijeme, a stigla je i kratko razgovarati s instruktorom u letu.
– Isuse, kako je dobro! Jesam li bolja od Jure? – pitala je bivša missica svog instruktora u letu. Smješkala se na modrom nebu iznad Zagreba i pažljivo slušala upute koje joj je davao tijekom pada. Potpuno se opustila i smješkala dok je čekala da slete u ‘sigurnu luku’. U jednom trenutku, počeli su se vrtjeti u zraku što je posebno oduševilo Jelenu. Kada su sletjeli, Jelena je željela ostati još malo sjediti jer je napokon osjetila tlo pod nogama.
– Najljepši i najstrašniji osjećaj ikada. Kratko je trajalo i sigurno bih ponovila opet – zaključila je Jelena koja je zaplakala od sreće i dodala kako se jednog dijela skoka uopće ne sjeća.

OSTALI POSTOVI

Škola padobranstva aeroklub Tandem, Skydiving tandem group

Škola padobranstva

DOBRODOŠLI U SVIJET ŠKOLE PADOBRANSTVA Žudite li za promjenom u svakodnevici? Želite li iskusiti osjećaj

Scroll to Top