Janko Popović Volarić skok iz aviona sa ekipom AK Tandem

Janko Popović Volarić

2020.g.

Naš proslavljeni glumac JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ skakao je s padobranom i uživao u pogledu na Zagreb iz zraka.

Prenosimo tekst u suradnji 24 sata i Skydiving tandem group.

Šebalj i Janko našli su se na Aerodromu Lučko da Janko skoči s padobranom u novom serijalu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE ‘Zvijezde padaju’.
– Tijekom padanja, najbitniji ti je položaj. Mi to zovemo ‘banana položaj’ – rekla je instruktorica Martina Janku prije nego je poletio. Kada je Popović Volarić usvojio sve upute krenuli su na visinu od 3000 metara na kojoj temperatura seže i do 0 stupnjeva Celzijusa.
Popović Volarić je sa strahom na licu gledao kako se sve više udaljavaju od sigurnog tla, a onda je došla i vrijeme za skok. Sjeo je na rub aviona, a na njegovom licu mogla se vidjeti nervoza. Zabrinutim pogledom, bez osmijeha na licu, pogledao je u kameru i onda se pustio u pad.
Početna nervoza i strah brzo je nestao. Janko se tijekom skoka u potpunosti opustio. Smijao se, uživao u pogledu na Zagreb iz zraka te razgovarao sa svojim tandem skakačem.
– Ovo je nešto nevjerojatno! Nisam dao da mi svijest niti na sekundu pobjegne. Što možda nije pametno, ali sad mi se noge tresu – rekao je Janko. Voditelj Juraj Šebalj i ekipa s tla gledala je kako Janko uživa u padanju i samo su čekali njihovo slijetanje.
Glumac se u padu divio pogledu i dodao kako želi zapamtiti svaku sekundu ovoga te da je ovo čarobno. Kada su uspješno sletjeli, odmah su i dočekale kamere i Šebalj koji je s nestrpljenjem čekao da Janko podijeli svoje dojmove ove nezaboravne avanture.
– Hoćemo još jednom? Uspio sam biti svjestan i onoga djela za kojeg svi kažu da ga zaborave – rekao je Janko te odmah sa Šebaljem otišao pogledati kako je skok izgledao.
– Dobar sam, dobar. Bolji sam od tebe – zaključio je Popović Volarić.

OSTALI POSTOVI

Tandem skok iznad Zagreba,

Tandem skok u Zagrebu

2021. g.ZA TANDEM SKOK NIJE POTREBNO PUTOVATI I  NE TREBA CIJELI DAN Kao jedini vlasnici padobranskog

Scroll to Top