Janko Popović Volarić skok iz aviona sa ekipom AK Tandem

Janko Popović Volarić

2020.g.

Naš proslavljeni glumac JANKO POPOVIĆ VOLARIĆ skakao je s padobranom i uživao u pogledu na Zagreb iz zraka.

Prenosimo tekst u suradnji 24 sata i Skydiving tandem group.

Šebalj i Janko našli su se na Aerodromu Lučko da Janko skoči s padobranom u novom serijalu 24sata ORIĐIĐI PRODUKCIJE ‘Zvijezde padaju’.
– Tijekom padanja, najbitniji ti je položaj. Mi to zovemo ‘banana položaj’ – rekla je instruktorica Martina Janku prije nego je poletio. Kada je Popović Volarić usvojio sve upute krenuli su na visinu od 3000 metara na kojoj temperatura seže i do 0 stupnjeva Celzijusa.
Popović Volarić je sa strahom na licu gledao kako se sve više udaljavaju od sigurnog tla, a onda je došla i vrijeme za skok. Sjeo je na rub aviona, a na njegovom licu mogla se vidjeti nervoza. Zabrinutim pogledom, bez osmijeha na licu, pogledao je u kameru i onda se pustio u pad.
Početna nervoza i strah brzo je nestao. Janko se tijekom skoka u potpunosti opustio. Smijao se, uživao u pogledu na Zagreb iz zraka te razgovarao sa svojim tandem skakačem.
– Ovo je nešto nevjerojatno! Nisam dao da mi svijest niti na sekundu pobjegne. Što možda nije pametno, ali sad mi se noge tresu – rekao je Janko. Voditelj Juraj Šebalj i ekipa s tla gledala je kako Janko uživa u padanju i samo su čekali njihovo slijetanje.
Glumac se u padu divio pogledu i dodao kako želi zapamtiti svaku sekundu ovoga te da je ovo čarobno. Kada su uspješno sletjeli, odmah su i dočekale kamere i Šebalj koji je s nestrpljenjem čekao da Janko podijeli svoje dojmove ove nezaboravne avanture.
– Hoćemo još jednom? Uspio sam biti svjestan i onoga djela za kojeg svi kažu da ga zaborave – rekao je Janko te odmah sa Šebaljem otišao pogledati kako je skok izgledao.
– Dobar sam, dobar. Bolji sam od tebe – zaključio je Popović Volarić.

OSTALI POSTOVI

Skydiving tandem group, let iznad Hvara poslije tandem skoka

Tandem skok bez odjeće

2022. g.ZABAVA NA NAJPRIRODNIJI NAČIN    Tandem skok padobranom (Skydiving tandem jump)  uvijek je zabava.

Tandem skok iznad Zagreba,

Tandem skok u Zagrebu

2021. g.ZA TANDEM SKOK NIJE POTREBNO PUTOVATI I  NE TREBA CIJELI DAN Kao jedini vlasnici padobranskog

Scroll to Top