Rene Biotorajac skok ioz aviona sa ekipom AK Tandem

Što reći, Rene Bitorajac, skok iz aviona!

2020.g.
Nakon Jarana i Šebalja, na SKOK S PADOBRANOM ODLUČIO SE I POZNATI HRVATSKI GLUMAC RENE BITORAJAC

Prenosimo tekst u suradnji 24 sata i Skydiving tandem group.

Probat ću zapamtiti sve upute, uopće nisam nervozan, govorio je Rene Bitorajac prije nego što se okušao u skoku s padobranom u serijalu oriđiđi produkcije 24sata – ‘Zvijezde padaju’. Opušten je stigao na aerodrom Lučko gdje se sastao sa svojim instruktorima te s njima prošao ‘trening’ prije nego što su ušli u avion.
Vrtio se na vrtuljku, spuštao se na toboganu, ležao na zemlji, a sve to kako bi se što bolje mogao pripremiti za ono što mu slijedi. Nakon što je Šebalj probio led u prvoj epizodi, a u drugoj je iz aviona skočio legendarni Jaran, došao je red i na našeg proslavljenog glumca koji je sad najviše angažiran u svome kazalištu Luda kuća.
U avion je ušao sa iskusnim padobrancem Emirom koji iza sebe ima više od 4000 skokova, a uz pilota, s njima je bio i snimatelj koji je snimao cijelu situaciju u zraku. Bitorajac je djelovao mirno i cijelo vrijeme uživao u pogled na Zagreb iz zraka dok su se uzdizali na visinu od 3500 metara s koje će skočiti s padobranom u tandem skoku.

– Ajmoooo – zaderao se Rene neposredno prije skoka, a onda je krenulo uživanje.

Sa svojim tandem skakačem ‘parao’ je nebo iznad Zagreba i osmijehom na licu uživao u skoku. Tijekom pada se smiješio i malo razgovarao sa svojim partnerom. Sigurno su sletjeli na zemlju, a Rene je voditelju Šebalju odmah otkrio utiske o skoku.

– Ljudi, što reći? Oduševljenje je bilo na nivou. Sve što je lijepo kratko traje – rekao je Bitorajac i odmah sa Šebaljem otišao pogledati snimku svoga skoka.

Obojica su zaključila da je bio potpuno opušten te da se na njemu nije vidjelo niti malo straha, a Rene se sjetio da se mora javiti supruzi da je njegov skok prošao u najboljem mogućem redu.

– Zagreb je lijep i s tla i iz zraka – zaključio je Rene nakon pogledane snimke

OSTALI POSTOVI

Tandem skok iznad Zagreba,

Tandem skok u Zagrebu

2021. g.ZA TANDEM SKOK NIJE POTREBNO PUTOVATI I  NE TREBA CIJELI DAN Kao jedini vlasnici padobranskog

Scroll to Top