Rene Biotorajac skok ioz aviona sa ekipom AK Tandem

Što reći, Rene Bitorajac, skok iz aviona!

2020.g.
Nakon Jarana i Šebalja, na SKOK S PADOBRANOM ODLUČIO SE I POZNATI HRVATSKI GLUMAC RENE BITORAJAC

Prenosimo tekst u suradnji 24 sata i Skydiving tandem group.

Probat ću zapamtiti sve upute, uopće nisam nervozan, govorio je Rene Bitorajac prije nego što se okušao u skoku s padobranom u serijalu oriđiđi produkcije 24sata – ‘Zvijezde padaju’. Opušten je stigao na aerodrom Lučko gdje se sastao sa svojim instruktorima te s njima prošao ‘trening’ prije nego što su ušli u avion.
Vrtio se na vrtuljku, spuštao se na toboganu, ležao na zemlji, a sve to kako bi se što bolje mogao pripremiti za ono što mu slijedi. Nakon što je Šebalj probio led u prvoj epizodi, a u drugoj je iz aviona skočio legendarni Jaran, došao je red i na našeg proslavljenog glumca koji je sad najviše angažiran u svome kazalištu Luda kuća.
U avion je ušao sa iskusnim padobrancem Emirom koji iza sebe ima više od 4000 skokova, a uz pilota, s njima je bio i snimatelj koji je snimao cijelu situaciju u zraku. Bitorajac je djelovao mirno i cijelo vrijeme uživao u pogled na Zagreb iz zraka dok su se uzdizali na visinu od 3500 metara s koje će skočiti s padobranom u tandem skoku.

– Ajmoooo – zaderao se Rene neposredno prije skoka, a onda je krenulo uživanje.

Sa svojim tandem skakačem ‘parao’ je nebo iznad Zagreba i osmijehom na licu uživao u skoku. Tijekom pada se smiješio i malo razgovarao sa svojim partnerom. Sigurno su sletjeli na zemlju, a Rene je voditelju Šebalju odmah otkrio utiske o skoku.

– Ljudi, što reći? Oduševljenje je bilo na nivou. Sve što je lijepo kratko traje – rekao je Bitorajac i odmah sa Šebaljem otišao pogledati snimku svoga skoka.

Obojica su zaključila da je bio potpuno opušten te da se na njemu nije vidjelo niti malo straha, a Rene se sjetio da se mora javiti supruzi da je njegov skok prošao u najboljem mogućem redu.

– Zagreb je lijep i s tla i iz zraka – zaključio je Rene nakon pogledane snimke

OSTALI POSTOVI

Skydiving tandem group, let iznad Hvara poslije tandem skoka

Tandem skok bez odjeće

2022. g.ZABAVA NA NAJPRIRODNIJI NAČIN    Tandem skok padobranom (Skydiving tandem jump)  uvijek je zabava.

Tandem skok iznad Zagreba,

Tandem skok u Zagrebu

2021. g.ZA TANDEM SKOK NIJE POTREBNO PUTOVATI I  NE TREBA CIJELI DAN Kao jedini vlasnici padobranskog

Scroll to Top