Tandem skok iznad Zagreba,

Tandem skok u Zagrebu

2021. g.
ZA TANDEM SKOK NIJE POTREBNO PUTOVATI I  NE TREBA CIJELI DAN

Iznad Zagreba 8, skydiving tandem group, aeroklub tandem, skok padobranom škola padobranstva, Zagreb, split, hvar

Kao jedini vlasnici padobranskog aviona u sjevernom dijelu Hrvatske imamo otvorene ruke kod organizacije tandem skokova padobranom. Što to znači??

To znači da kad rezervirate svoj skok u npr. 15 sati  on je u 15 sati te ne morate čekati cijeli dan ili zbog gužve riskirati da potpuno izgubite termin za skok taj dan. Kada putujete van Hrvatske da bi odradili skok riskirate da izgubite termin i morate čekati da zadnji skakač u danu skoči da biste vi mogli krenuti kući, jer tako funkcionira organiziran prijevoz. Dakle iako ste vi skočili u 10 sati , nećete kući prije 19 sati jer tek tada je zadnji skakač skočio. Također postoji i mogućnost da ako na vrijeme niste rezervirali skok, isti u potpunosti propustite. Ako se u međuvremenu pogorša meteo slika morate se vraćat nazad bez odrađenog skoka, dakle na put ste krenuli uzaludno.
SKYDIVING TANDEM GROUP, Aeroklub Tandem ima i mogučnost last minute bookinga, što znači ako ste se danas odlučili skočiti me ćemo vam to omogućiti, jer kao što smo i spomenuli imamo svoj avion i svoje pilote nama na raspolaganju. Nudimo najveći broj otvorenih termina za tandem skokove , te možemo odraditi najveći br skokova u jednom danu jer imamo najviše instruktora.
Radimo na 3 atraktivne lokacije Zagreb, Split i Hvar, te povremeno gostujemo na ostalim sportskim aerodromima.

Uvijek savjetujemo da se dobro raspitate prije skoka, koliko iskustva i zadovoljnih korisnika ima organizacija s kojom skačete, dali školuju, dali imaju svoj avion, koliko godina iskustva je iza njih….sve su to važni i odlučujući faktori u donošenju odluke.
Stojimo na raspolaganju, vaš SKYDIVING TANDEM GROUP, Aeroklub Tandem.

OSTALI POSTOVI

Škola padobranstva aeroklub Tandem, Skydiving tandem group

Škola padobranstva

DOBRODOŠLI U SVIJET ŠKOLE PADOBRANSTVA Žudite li za promjenom u svakodnevici? Želite li iskusiti osjećaj

Scroll to Top