Tandem skok i duhovno iskustvo

2021. g.

ZAŠTO JE SKOK PADOBRANOM DUHOVNO ISKUSTVO

Skok padobranom je zapravo skok u nepoznato, skok u iskustvo koje ne možete usporediti ni s čim do sada niti predvidjeti kako će to izgledati.

Doživjeti upravo takvo iskustvo je ono što budi vaš um, duh i tijelo te mijenja vašu biokemiju u mozgu i tijelu. Postoje mnogi znanstveni radovi na tu temu.


Život ima svoju dinamiku i neminovno nas s vremena na vrijeme „melje“ te dolazi do zamora i stagnacije na svim poljima našega bića. Upravo u tim trenucima nam treba poticaj i vraćanje pomjeranja u život.


Intenzivno iskustvo poput skoka padobranom razbudi i protrese iz uspavanosti naše cijelo biće te napravi „reset“. Um današnjeg čovjeka je jako ubrzan i zaposlen te je rijetko kad miran i u trenucima meditacije, te mu je iz tog razloga upravo takvo iskustvo prijeko potrebno.


Kad sjedite na rubu aviona , 3000 m iznad zemlje te se spremate na skok, vaš um utihne, on je ovdje i sada. Cijelo tijelo je spremno. Ubrzanost staje, računi čekaju, neoprano suđe također, loš dan na poslu je iza vas. Dopustili ste si trenutak za sebe bas ovdje i sada. Iskustvo je toliko intenzivno da zaboravljate svoje tijelo, te ga niste svjesni kao neke teške materije. Skačete u nepoznato s povjerenjem. 
Kad se padobran otvori vi još „ kao da ne vjerujete“ da se sve to stvarno desilo, uživate u pogledu i u nametu biokemije koja okrjepljuje vaše tijelo.


Slijećete, na zemlji ste s iskustvom koje nikada nećete zaboraviti. Ponosni sami na sebe , svoju hrabrost i odvažnost. Ako ste se mogli baciti iz aviona nema toga što ne možete. Nova unutarnja snaga vas vodi. 


Još dugo poslije ponavljate to iskustvo u svojim mislima te tako ponovo proživljavate skok. S punim baterijama spremni ste na nove pobjede s novim snagama. 


Pitajte svoje poznanike koje znate da su skočili padobranom o njihovom iskustvu. Primijetit ćete da je odluka za skok donesena upravo u trenucima kad su odlučili i “ lupili šakom o stol” da je bilo dosta čekanja te počeli poduzimati nove korake u svojim životima a skok je samo bio poticaj i vjetar u leđa.

Padobranstvo je odlična psihoterapija, pitajte bilo kojeg padobranca.

Naši tandem instruktori vas čekaju. Obratite nam se s povjerenjem. SKYDIVING TANDEM GROUP –  Aeroklub Tandem ima najviše iskustva i odrađenih skokova u Hrvatskoj.

OSTALI POSTOVI

Tandem skok iznad Zagreba,

Tandem skok u Zagrebu

2021. g.ZA TANDEM SKOK NIJE POTREBNO PUTOVATI I  NE TREBA CIJELI DAN Kao jedini vlasnici padobranskog

Scroll to Top