Tandem skok i duhovno iskustvo

2021. g.

ZAŠTO JE SKOK PADOBRANOM DUHOVNO ISKUSTVO

Skok padobranom je zapravo skok u nepoznato, skok u iskustvo koje ne možete usporediti ni s čim do sada niti predvidjeti kako će to izgledati.

Doživjeti upravo takvo iskustvo je ono što budi vaš um, duh i tijelo te mijenja vašu biokemiju u mozgu i tijelu. Postoje mnogi znanstveni radovi na tu temu.


Život ima svoju dinamiku i neminovno nas s vremena na vrijeme „melje“ te dolazi do zamora i stagnacije na svim poljima našega bića. Upravo u tim trenucima nam treba poticaj i vraćanje pomjeranja u život.


Intenzivno iskustvo poput skoka padobranom razbudi i protrese iz uspavanosti naše cijelo biće te napravi „reset“. Um današnjeg čovjeka je jako ubrzan i zaposlen te je rijetko kad miran i u trenucima meditacije, te mu je iz tog razloga upravo takvo iskustvo prijeko potrebno.


Kad sjedite na rubu aviona , 3000 m iznad zemlje te se spremate na skok, vaš um utihne, on je ovdje i sada. Cijelo tijelo je spremno. Ubrzanost staje, računi čekaju, neoprano suđe također, loš dan na poslu je iza vas. Dopustili ste si trenutak za sebe bas ovdje i sada. Iskustvo je toliko intenzivno da zaboravljate svoje tijelo, te ga niste svjesni kao neke teške materije. Skačete u nepoznato s povjerenjem. 
Kad se padobran otvori vi još „ kao da ne vjerujete“ da se sve to stvarno desilo, uživate u pogledu i u nametu biokemije koja okrjepljuje vaše tijelo.


Slijećete, na zemlji ste s iskustvom koje nikada nećete zaboraviti. Ponosni sami na sebe , svoju hrabrost i odvažnost. Ako ste se mogli baciti iz aviona nema toga što ne možete. Nova unutarnja snaga vas vodi. 


Još dugo poslije ponavljate to iskustvo u svojim mislima te tako ponovo proživljavate skok. S punim baterijama spremni ste na nove pobjede s novim snagama. 


Pitajte svoje poznanike koje znate da su skočili padobranom o njihovom iskustvu. Primijetit ćete da je odluka za skok donesena upravo u trenucima kad su odlučili i “ lupili šakom o stol” da je bilo dosta čekanja te počeli poduzimati nove korake u svojim životima a skok je samo bio poticaj i vjetar u leđa.

Padobranstvo je odlična psihoterapija, pitajte bilo kojeg padobranca.

Naši tandem instruktori vas čekaju. Obratite nam se s povjerenjem. SKYDIVING TANDEM GROUP –  Aeroklub Tandem ima najviše iskustva i odrađenih skokova u Hrvatskoj.

OSTALI POSTOVI

Skydiving tandem group, let iznad Hvara poslije tandem skoka

Tandem skok bez odjeće

2022. g.ZABAVA NA NAJPRIRODNIJI NAČIN    Tandem skok padobranom (Skydiving tandem jump)  uvijek je zabava.

Tandem skok iznad Zagreba,

Tandem skok u Zagrebu

2021. g.ZA TANDEM SKOK NIJE POTREBNO PUTOVATI I  NE TREBA CIJELI DAN Kao jedini vlasnici padobranskog

Scroll to Top