Skydiving tandem group, let iznad Hvara poslije tandem skoka

Tandem skok bez odjeće

2022. g.
ZABAVA NA NAJPRIRODNIJI NAČIN 

 

Tandem skok padobranom (Skydiving tandem jump)  uvijek je zabava. Sam tandem skok za sebe je uzbuđenje, “nepoznati teren”. Uz nevjerojatni pogled s 3000 ili 3600 metara nikoga ne ostavlja ravnodušnog. Uz ove činjenice dodajte malo začina, vaš mozak zna da ćete ići “dolje”. Kako često u reklami kažu “i to nije sve”, imate nepredvidivi dodatak veliku vertikalnu brzinu koju postiže tandem skakač. Veća je od 200 km/h, a postiže se  u 10 – 12-oj sekundi, što znači i da imate “leptiriće” u trbuhu. Često, sa  tandem putnikom skoči i padobranac koji učini skok još zanimljiviji.

Sve ovo dovoljno je da avantura tandem skoka padobranom postane i najveća avantura u životu i sjećati će te se cijeli život. Ponekad, pojave se ljudi koji uz sve nabrojano žele dodati nešto posebno, drugačije od ostalih. Tako nam je usred ljeta na otok Hvar došla cura koja je željela uživati u tandem skoku do kraja, potpuno prirodno. Pitala je da li može skočiti bez odjeće.
Naš odgovor je bio: “Naravno!”
I tako smo napravili dogovor da tandem skok napravi obučena samo u sistem veza koji se koristi da tandem instruktor bude vezan s tandem putnikom i to je sve. Povezali smo je tako da oprema ne žulja i da je sve sigurno. Napravili smo dogovor kako je najsigurnije sletjeti bez odjeće na grubu, suhu zemlju na mjestu doskoka.
Skok je napravljen savršeno i cura je bila oduševljena.
Ovaj tandem skok smo i snimili pa ako imate želju možete ga pogledati.

 

Mi nismo ludi, mi smo nevjerojatni! Vi niste ludi, već nevjerojatni!

OSTALI POSTOVI

Škola padobranstva aeroklub Tandem, Skydiving tandem group

Škola padobranstva

DOBRODOŠLI U SVIJET ŠKOLE PADOBRANSTVA Žudite li za promjenom u svakodnevici? Želite li iskusiti osjećaj

Scroll to Top